Rules Finland

CMS ­klubin jäsenellä on oikeus hankkia CMS-travelpass.com kortti hintaan (90$). Kortilla voi veloituksetta vierailla muilla CMS klubeilla seuraavin ehdoin:

  1. CMS Travelpass kortti on tarkoitettu jäsenten satunnaisiin vierailuihin muiden paikkakuntien CMS klubeilla Suomessa sekä muissa maissa. Saman talousalueen sisällä jäsenellä ei ole veloituksetonta vierailuoikeutta muilla CMS klubeilla. Vierailuoikeutta koskevat rajoitukset selviävät kotiklubin vastaanotosta.
  2. Lista kaikista CMS klubeista löytyy internetistä osoitteesta www.cms-travelpass.com. Suomen klubien listan löydät myös osoitteesta www.cmsclub.fi.
  3. Travelpass ohjelman piirissä olevien klubien määrä vaihtelee. On hyvä aina ennen matkalle lähtöä valita internetistä klubi, jossa haluaa vierailla.
  4. CMS Travelpass kortissa tulee olla voimassa oleva päivämääräleima. Leiman saa oman kotiklubin vastaanotosta. Kortilla voi vierailla muilla CMS klubeilla 30 päivän ajan leimauksesta. Kortti on voimassa kalenterivuoden, jonka jälkeen se uusitaan.
  5. Vierailijalla tulee olla mukana henkilöllisyystodistus.
  6. Vierailijoita koskevat klubikohtaiset rajoitukset esim. ryhmäliikunnan varausoikeuksissa sekä mahdollisesti joissakin klubien palveluissa. Tällaisia palveluita voisi olla esim. Sulkapallo, squash, solarium, hieronta jne. joihin käyttöoikeus on ainoastaan klubin omilla jäsenillä.
  7. Vierasklubin jäsentapahtumat eivät ole vierailijoiden käytössä.
  8. Travelpass kortti on CMS:n jäsenilleen tarjoama lisäetu. CMS varaa itselleen oikeuden muuttaa Travelpass kortin käyttöominaisuuksia. Käyttöominaisuuksien muutos ei ole jäsenyyden irtisanomisen peruste.